Kiegészítők

Cégünk komplex szolgáltatásra törekszik, ezért az általunk forgalmazott forgácsolóipari berendezésekhez különféle kiegészítőket, perifériákat, eszközöket kínálunk. Ezek között találhatók szerszámok és szerszámrendszerek vagy akár ipari légtisztító- illetve mosóberendezések.

Applitec

Az Applitec Moutier SA 30 éve került megalapításra a svájci Moutier-ben. A cég a hosszesztergákat gyártó TORNOS közelségére és a térségben tevékenykedő egyéb fémipari vállalkozások által generált keresletre építve, elsősorban az eszterga- szerszámok fejlesztésére és gyártására szakosodott és mára az egyik vezető szerszámgyártóvá váltak.

Főbb típusok

TOP-Line
Speciális esztergaszerszámok

CUT-Line
Speciális leszúrószerszámok

ISO-Line
ISO típusú esztergaszerszámok

ECO-Line
Egyszerűsített esztergaszerszámok

CIRCO-Line
Keményfém fűrésztárcsák

MODU-Line
Speciális szerszámbefogók

TOOLING-Line
Speciális esztergaszerszámok


ELBARON, TEBARON, COBARON szűrőrendszerek

A német ISI Industrieprodukte GmbH 1973-ban alakult, és mára az egyik vezető európai szűrőberendezés-gyártóvá fejlődött.

Főbb termékeik

  • ipari levegőszűrő berendezések
  • emulziós köd, illetve olajköd elválasztás
  • elektrosztatikus és mechanikus levegőszűrés, olajköd leválasztás
  • porleválasztás, elszívás
  • hegesztési füst elszívás

Elbaron

Elektrosztatikus légszűrő rendszer kis és közepes megmunkálási területekre

Az ELBARON szűrősorozat kifejezetten tiszta olajjal történő megmunkáláshoz, olajköd és olajfüst leválasztásához lett kifejlesztve. A rendkívül hatékony, nagyfeszültségű transzformátorral és sok más ötletes megoldással kombinált, nagy pontosságú ionizátor/kollektor cellák az egyik leghatékonyabb elektrosztatikus szűrőrendszert eredményezték a piacon.


Tebaron

Kompakt mechanikus szűrőrendszer hatékony előszűrő csomaggal

A TEBARON rendszer energiatakarékos EC ventilátorral szerelik. Többféle konfiguráció is választható. Az elszívási kapacitása kicsi és közepes megmunkálási terek kiszolgálásához teszi alkalmassá. A TEBARON rendszert az egyedi fejlesztésű, mosható előszűrő csomagja teszi különlegessé, amely magas előzetes leválasztási hatékonyságot és hosszabb üzemi intervallumokat tesz lehetővé.


Cobaron

Mechanikus kombinált szűrőrendszer például emulziós hűtés melletti fémmegmunkáláshoz

A modern forgácsoló technológia a hatékony berendezésekkel, a nagy nyomással és sebességgel, a hatásos hűtőfolyadékokkal, a nyomásnövelés, valamint a hatékonyabb szerszámok drasztikusan növelték a termelés intenzitását, amely magasabb légszennyezést és a kapcsolódó egészségügyi kockázatok megnövekedését vonja maga után.

A gyártó a COBARON EC mechanikus kombinációs szűrőrendszerrel a mechanikus szűrőeljárások következő generációját fejlesztette ki, amely segít megfelelni akár a legszigorúbb légtisztasági elvárásoknak is.


Madaula

1956 óta a spanyol Madaula a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot képviseli a meghajtott szerszámrendszerek területén. Több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a legmodernebb technológiákat alkalmazó szerszámbefogó gyártás megtervezésében és fejlesztésében.

Főbb termékeik:

Szögfejek

Kiegészítők portál gépekre és függőleges esztergákra

Szerszámbefogók CNC esztergákhoz

Szerszámbefogók svájci típusú esztergákhoz

Több orsós fejek

Orsó áttételek

Nagyfrekvenciás orsók


FMB

Az FMB Maschinenbau GmbH. SZÁLADAGOLÓ BERENDEZÉSEK széles skáláját kínálja 0,8mm és 100mm szálátmérő között. Feldolgozható anyagok: acél, alumínium, réz és hőre lágyuló vagy hőre keményedő műanyagok, kör és sokszögprofilos kialakításban egyaránt. Rövid és hosszú szálak beadagolására is kínálnak megoldást, de egyedi kialakításban is a vevőik rendelkezésére állnak.

Munkadarab kiadagoló rendszerüket a felhasználási területekhez igazítják, így a sztenderd ellenorsón keresztüli, VARIO E ürítés mellett teljesen egyedi munkadarab kiadagolást is megvalósítanak.

A gyártó UNIROBOT rendszere komplex és gazdaságos megoldást kínál mind a be-, mind a kiadagolás terén. Portfóliójukhoz tartozik a gyártósorba illesztett robotautomatizált cellák létesítése különböző méretekben és kialakításban. Akár 4 méteres kiszolgáló terület és 1000Kg terhelhetőség jellemezheti a különböző alakú és méretű munkadarabok kezelésekor.

A cég legújabb terméke az automatizált cellába integrálható, vagy „Stand-Alone” megoldásként is alkalmazható univerzális mérő- és ellenőrző rendszer, az FMB UNIPROVE. Minden alkatrész ellenőrizhető és mérhető az egyedileg és a vevői elvárásoknak megfelelően programozott Uniprove rendszerrel.

A termékekkel kapcsolatosan keresse szakértő kollégáinkat.


PCM

A svájci székhelyű PCM Willen SA. vezető szerepet játszik a gépi kiegészítő berendezések gyártásában és fejlesztésében. Különféle szerszámtartók, befogók széles választékát kínálják automata esztergákhoz.

Minden termék Svájcban kerül megtervezésre és gyártásra, ezáltal viseli a "Swiss Made" címkét, amely garantálja a pontosságot, a minőséget és a megbízhatóságot. A folyamatosan fejlődő mérnöki piac igényeinek kielégítése érdekében a szerszámgépgyártókkal és ügyfeleikkel egyaránt együttműködve új és innovatív termékeket állítanak elő.

A szerszámbefogókat gyakran szélsőséges körülmények között terhelik a mostoha gyártási körülményekre való tekintettel, ezért ideális eszköz a kiváló minőségű termékek előállításához.

Alkalmazási területek:

Menetfúró befogók

Üregelő befogók

Szerszám befogók

Patron befogók


PH-Cleantec

Az ipari termelő berendezések tisztítása fontos tényezője a modern ipari vállalatok megelőző karbantartás stratégiájának. Biztosítja a folyamatos termékminőséget, a termelékenységet és óvja az alkalmazottat és környezetét. Csökkenti a gép karbantartási igényét és meghosszabbítja annak élettartamát.

A több mint 20 éve szabadalmaztatott Ph-Cleantec berendezés alacsony, szabályozható nyomással (3- 8 bar), magas hőmérsékletű (95 C) folyadékkal (tiszta vízzel, vegyszeres vízzel, emulzióval, olajjal) való tisztítást tesz lehetővé, környezetbarát módon, minimális vízhasználat mellett.

Az elektromos fűtőegység és a beépített tartály, illetve a külső felszívás opció által a berendezést az üzem területén bárhol, egy percen belül üzembe helyezhetjük és használhatjuk függetlenül a vízellátástól. A vegyszermentes forró vizes technológia rendkívül gazdaságos és környezetbarát.

Rendszeres használata megakadályozza a szennyeződések lerakodását, a gomba és baktérium telepek kialakulását. A megmunkálógép saját hűtő-kenőanyaggal való használata esetén fertőtleníti azt, a koncentráció változása és a folyadék szennyezése nélkül.

A cserélhető szórófejek és tisztítólándzsák által a nehezen hozzáférhető helyek is elérhetővé válnak. A technológia alkalmas érzékeny alkatrészek és tömítések rongálódás mentes tisztítására is.

A ph-cleantec mosóberendezés alkalmas kisebb szériás, bonyolult geometriai formájú munkadarabok tisztításához, zsírtalanításához is, de kiválóan alkalmazható elektrosztatikus szűrőcellák, szűrőbetétek tisztítási munkáira és a javításkor kiszerelt alkatrészek, gépegységek mosására egyaránt.

Főbb típusok

1000 SR Univerzális melegtisztító berendezés alkatrész és gépmosásra

1000 SRK Melegtisztító berendezés gépmosásra

600 SR Melegtisztító berendezés alkatrészmosásra

Kérje szakértő kollégáink segítségét a megfelelő típus kiválasztásában és egy ingyenes bemutató megtartására.