Bemutatkozás

A TORNOS, mint nagy presztízzsel rendelkező svájci szerszámgépgyártó hivatalos magyarországi képviseletét 2011 óta látjuk el. Tevékenységünk magában foglalja az értékesítést, a kapcsolódó szervizszolgáltatásokat és az alkatrész-kereskedelmet is.

A TORNOS hosszesztergák javítása terén szerzett sokéves tapasztalatunknak és a gyártó által szervezett speciális továbbképzéseknek köszönhetően a legmagasabb színvonalú szakmai szolgáltatásokat nyújtjuk. Vállaljuk opciós kiegészítők beépítését, szoftverkiterjesztések aktiválását, illetve a gépek részleges vagy teljes felújítását is.

Amennyiben ügyfeleink fel kívánják mérni TORNOS gépeik műszaki állapotát, akkor szerviztechnikusaink egy részletes vizsgálat keretében – geometriai és funkcionális mérésekkel – felmérik a gépek mechanikai és elektromos rendszereinek állapotát, és írásos jelentést készítünk a szükséges javítások és alkatrészek listájával együtt. A megrendelő igénye szerint részleges vagy teljes felújítást végzünk.

TORNOS automata hosszesztergáink

Szolgáltatásaink

Értékesítés

Cégünk ismert és vezető forgácsológép- és kiegészítőgyártók termékeit forgalmazza.

Alkatrész

Minden általunk forgalmazott termékünkhöz rövid határidővel szállítunk alkatrészeket.

Szerviz

Képesített szerviz technikusaink állnak rendelkezésükre összeszerelési, üzembe helyezési, karbantartási, javítási és oktatási feladatok magas színvonalú és rugalmas elvégzésére.


Alkalmazási területek

Videók