+36 76 504 840

5 tengelyes megmunkálóközpont.

Nagyfrekvenciás főorsókkal szerelt 5 tengelyes marógépek kifejezetten komplex alkatrészek megmunkálására.

Tovább
Általános tudnivalók

5 tengelyes megmunkálás


Kifejezetten alumínium, műanyagok, réz és egyéb nem fémes alapanyagok marásához fejlesztett megmunkálóközpont, mely kombinálja a nagy asztalméretet és az alacsony üzemeltetési költségeket a kis helyigénnyel. Teljes gépasztal mérete 1000mm x 720mm* mely teljes egészben vákuumasztalozható. Emellett az asztal kúpos illesztéseire egyéb innovatív kiegészítők is felhelyezhetőek, mint például t-nút asztalok, pneumatikus és precíziós satuk vagy akár teljes nullpontrendszerek is. Vezérlőkből két típus áll rendelkezésre a HSCPro és az új Next vezérlő, mely kamerarendszer segítségével képes a gép tengelyeinek mozgatását és a nullpont felvételét megkönnyíteni.

  • 1,8 kW-os főorsó HSK-E 25 szerszámbefogóval és 48.000 1/perc fordulattal
  • nagy precizitású 4. és 5. tengely
  • Heidenhain lineáris pozícionáló mérőrendszer
  • integrált szerszámhossz-bemérő
  • integrált központosító befogórendszer
  • programvezérelt minimál (MQL) hűtő-kenő rendszer kiválóan alkalmas acél, acélötvözetek, színesfémek, műanyagok, cirkon, kobalt-króm ötvözet és kompozit anyagok megmunkálására

Hivatalos weboldal:

www.datron.de/c5
Táblázat, paraméterek

Datron C5

általános paraméterek

Gépasztal Öntvény géptest és alumínium 4/5 tengely felépítménnyel
Gépméret 940mm x 1.190mm x 1.910mm
Megmunkálási tartomány 153mm x 100mm x 100mm
Szerszámtár és megfogás HSK-E 25 (Max. 22 szerszámhely)
Szerszámhossz Maximum 75mm kinyúlás (HSK-E 25 esetén)
Hűtőrendszer típusa Porlasztásos MQL rendszer,
Ethanol hűtőfolyadékkal
Vezérlés típus HSCPro
Gép tömege Ca. 900kg
Innovatív kiegészítők

Datron vezérlők és kiegészítők

Innovatív kiegészítők, vákuumasztalok, pneumatikus satuk és kamerarendszeres vezérlő

Az új innovatív Next vezérlő a Datrontól, ha könnyű kezelhetőség és a biztonságos kamerarendszerrel segített gépkezelésre lenne szükség.

Datron NEXT

Leginnovatívabb vezérlő a piacon

Az új NEXT vezérlő segítségével a beállási idők az integrált kamera- és bemérőrendszerrel sokkal gyorsabb és biztonságosabb lett. Emellett rengeteg kiegészítő opció segíti az operátort a mindennapi munkában. A nagyméretű kijelző érintőképernyős és könnyen átlátható. Tekintse meg bemutató videót. Kérdés esetén keressen bennünket elérhetőségeink egyikén.

Innovatív Datron kiegészítők, ha pontos és gyors munkadarab megfogásról, elszívórendszerről vagy egyéb kiegészítőről lenne szó.

Datron Kiegészítők

Vákuumasztal, pneumatikus satuk és még sok innovatív kiegészítő

A Datron nagy hangsúlyt fektet az innovatív kiegészítők fejlesztésére. Vákuumasztalos megfogás, pnemuatikus és mechanikus satuk, nullpontrendszerek ami a kúpos asztali illesztésekben gyorsan cserélhetőek. Elszívórendszerek, 4-5. tengelyek és még sokminden más a portfólióban. Tekintse meg kiegészítő katalógusunkat.

Innovatív Datron kiegészítők, ha pontos és gyors munkadarab megfogásról, elszívórendszerről vagy egyéb kiegészítőről lenne szó.

Datron Szerszámok

Gyorsmaráshoz fejlesztett keményfém szerszámcsalád

A Datron szerszámok kifejezetten megmunkálóközpontjaihoz fejlesztett balanszírozott és gyorsmaráshoz optimalizáltak. Gyártástechnológia oldalról minden Partnerünknek találunk szerszámmegoldást, ha komolyabb ciklusidő redukálásról vagy felületminőség növelésről lenne szó. Tekintse át szerszámkatalógusunkat.

Hírek és érdekességek

Publikált cikkeink és híreink

Datron, gyártás

Mitől lesz költséghatékony a könnyűfém- és műanyag-megmunkálás?

A fémmegmunkálásban a költséghatékonyságot gyakran azonosítjuk a gép teljesítményéhez, produktivitásához, a munkadarab ciklusidejéhez köthető mérőszámokkal. Pedig a gyakorlatban az egyenlet lényegesen komplexebb, a költséghatékonyságot meghatározó tényezők nem kizárólag a termelékenységgel függenek össze.

Tovább
Datron, gyártás

Kis méret, hatalmas termelékenység – bemutatkozik a DATRON neo

A frankfurti székhelyű, CNC marógépek gyártásával foglalkozó Datron cég bemutatta legújabb berendezését, a Datron neo-t, amely könnyen hozzáférhető, belépő kategóriás megoldást kínál a nagysebességű megmunkálásban.

Tovább
Tornos, orvostechnika

Hosszesztergálás a műtéti orvostechnikában és a fogászatban

Az egészségügy iparági sajátossága, hogy a minőség, a biztonság és a gyártási folyamatok átláthatósága kritikus fontosságú. A svájci székhelyű TORNOS SA elkötelezett ezen értékek iránt és immáron több mint 30 éve, az egészségügyi eszközöket gyártó ügyfeleivel folyamatosan konzultálva fejleszti a portfólióját.

Tovább