+36 76 504 840

Datron portfólió legnagyobb asztalmérete

Kifejezetten nagy asztalméret és termelékenység. Az MLCube gépeink LS mérőléces opcióval, ha még nagyobb pozícionálási pontosság lenne a cél.

Tovább
Általános tudnivalók

Legnagyobb asztalméret és termelékenység

Legnagyobb vákuumasztalos megoldás a gyorsmarás területén.


A DATRON MLCube a legjobb választás költséghatékony lemezmegmunkálás céljából, amely irányulhat alumíniumból vagy más, acéltól eltérő anyagból készülő előlapok, burkolatok, profilok és egyéb munkadarabok megmunkálására. Nagyméretű moduláris asztalának köszönhetően alkalmas többféle munkadarab-rögzítési technológia (T-nútos és opcióként vákuum) párhuzamos alkalmazására. Nagyon alacsony az energiafogyasztása és árához mérten kiváló teljesítménnyel rendelkezik – alacsonyabb termelési volumen mellett is.

  • nagyfrekvenciás orsó 2,0 kW és 8,0 kW közötti választható teljesítmény és akár 60.000/perc fordulat mellett
  • vákuumos rögzítési technológia, amely lehetővé teszi a különböző vákuumasztal-szegmensek ki- és bekapcsolásának elektronikus vezérlését
  • rendelhető elől kivágott asztallal is, amely lehetővé teszi a magasabb munkadarabok megfelelő függőleges rögzítését
  • MLCube LS mérőléces verzió a mégjobb pozícionálási pontossághoz
  • új forgácskihordó konstrukció, amely a forgács több, halmozható konténerbe való elosztásával segíti a munkahelyi ergonómiát

Hivatalos weboldal:

www.datron.de/mlcube
Táblázat, paraméterek

MLCube / MLCube LS

általános paraméterek

Gépasztal Polimer beton gépalap és lemezszerkezet, erősített portál kialakítással az y tengelyen dupla direkt hajtással
Gépméret 2.410mm x 2.280mm x 1.950mm
Megmunkálási tartomány 1.520mm x 1.150mm x 245mm (szerszámtárral Y irányban 1020mm)
Átjárhatóság portál alatt 200mm
Főorsó típusa Nagyfrekvenciás főorsók,
2,3 vagy 4kW-os teljesítménnyel
Főorsófordulat maximum 60.000 1/perc (2kW-os főorsóval)
Maximális pozícionálási sebesség 22 m/perc
Maximális előtolás 22 m/perc
Kúpos illesztő pontok M6-os menettel osztásközökben(100mm x 100mm ) Asztalba integrálva
Brushless direkt szervó hajtások Minden tengelyen(Y tengelyen szinkronban duplán)
Hűtőrendszer típusa Porlasztásos MQL rendszer,
Ethanol hűtőfolyadékkal
Vezérlés típus HSCPro vagy NEXT
Gép tömege Ca. 2500kg
Innovatív kiegészítők

Datron vezérlők és kiegészítők

Innovatív kiegészítők, vákuumasztalok, pneumatikus satuk és kamerarendszeres vezérlő

Az új innovatív Next vezérlő a Datrontól, ha könnyű kezelhetőség és a biztonságos kamerarendszerrel segített gépkezelésre lenne szükség.

Datron NEXT

Leginnovatívabb vezérlő a piacon

Az új NEXT vezérlő segítségével a beállási idők az integrált kamera- és bemérőrendszerrel sokkal gyorsabb és biztonságosabb lett. Emellett rengeteg kiegészítő opció segíti az operátort a mindennapi munkában. A nagyméretű kijelző érintőképernyős és könnyen átlátható. Tekintse meg bemutató videót. Kérdés esetén keressen bennünket elérhetőségeink egyikén.

Innovatív Datron kiegészítők, ha pontos és gyors munkadarab megfogásról, elszívórendszerről vagy egyéb kiegészítőről lenne szó.

Datron Kiegészítők

Vákuumasztal, pneumatikus satuk és még sok innovatív kiegészítő

A Datron nagy hangsúlyt fektet az innovatív kiegészítők fejlesztésére. Vákuumasztalos megfogás, pnemuatikus és mechanikus satuk, nullpontrendszerek ami a kúpos asztali illesztésekben gyorsan cserélhetőek. Elszívórendszerek, 4-5. tengelyek és még sokminden más a portfólióban. Tekintse meg kiegészítő katalógusunkat.

Innovatív Datron kiegészítők, ha pontos és gyors munkadarab megfogásról, elszívórendszerről vagy egyéb kiegészítőről lenne szó.

Datron Szerszámok

Gyorsmaráshoz fejlesztett keményfém szerszámcsalád

A Datron szerszámok kifejezetten megmunkálóközpontjaihoz fejlesztett balanszírozott és gyorsmaráshoz optimalizáltak. Gyártástechnológia oldalról minden Partnerünknek találunk szerszámmegoldást, ha komolyabb ciklusidő redukálásról vagy felületminőség növelésről lenne szó. Tekintse át szerszámkatalógusunkat.

Hírek és érdekességek

Publikált cikkeink és híreink

Datron, gyártás

Mitől lesz költséghatékony a könnyűfém- és műanyag-megmunkálás?

A fémmegmunkálásban a költséghatékonyságot gyakran azonosítjuk a gép teljesítményéhez, produktivitásához, a munkadarab ciklusidejéhez köthető mérőszámokkal. Pedig a gyakorlatban az egyenlet lényegesen komplexebb, a költséghatékonyságot meghatározó tényezők nem kizárólag a termelékenységgel függenek össze.

Tovább
Datron, gyártás

Kis méret, hatalmas termelékenység – bemutatkozik a DATRON neo

A frankfurti székhelyű, CNC marógépek gyártásával foglalkozó Datron cég bemutatta legújabb berendezését, a Datron neo-t, amely könnyen hozzáférhető, belépő kategóriás megoldást kínál a nagysebességű megmunkálásban.

Tovább
Tornos, orvostechnika

Hosszesztergálás a műtéti orvostechnikában és a fogászatban

Az egészségügy iparági sajátossága, hogy a minőség, a biztonság és a gyártási folyamatok átláthatósága kritikus fontosságú. A svájci székhelyű TORNOS SA elkötelezett ezen értékek iránt és immáron több mint 30 éve, az egészségügyi eszközöket gyártó ügyfeleivel folyamatosan konzultálva fejleszti a portfólióját.

Tovább