+36 76 504 840

Száladagolók, Unirobot rendszerek és munkadarab kiadagolás

Kiváló minőségű ipari kiegészítők rövid- és hosszesztergákhoz. Száladagolók robosztus kivitellel és alacsony karbantartási igénnyel. Robotcellák akár automatizált mérőrendszerrel.

Tovább
Bemutatkozás, cégtörténet

CÉGTÖRTÉNET

Eszterga automata kiegészítők több mint 40 év tapasztalatával


Az FMB 1980 óta segíti partnereit automatizálási megoldások területén, ami kifejezetten a száladagolók, munkadarab kiadagolás és robotcella rendszerekre specializálódott az esztergálás területén. Az FMB kifejezetten büszke arra, hogy Partnerei számára speciális, egyedi megoldások fejlesztését is vállalni tudja. A portfólió száladagolók területén 0.8mm-tól 100mm-es átmérőig tud standard berendezést ajánlani. Alapanyagok adagolása acél, alumínium, réz és hőre lágyuló vagy hőre keményedő műanyagok, kör és sokszögprofilos kialakításban egyaránt használható. Unirobot rendszer segítségével robotos be- és kiadagolást megtudnak oldani, a VARIO-e rendszer pedig svájcirendszerű hosszesztergák ellenorsón keresztül törénő kész és félkész munkadarab kiadagolására ajánlják. Bármilyen kérdése lenne keressen bennünket bizalommal.

Hivatalos weboldal:

www.fmb-machinery.com
Az FMB 1980 óta segíti partnereit automatizálási megoldások területén, ami kifejezetten a száladagolók, munkadarab kiadagolás és robotcella rendszerekre specializálódott az esztergálás területén.
FMB

Termékek és katalógusok

Rövid- és hosszesztergákhoz fejlesztett rúdadagolók, egyedi és standard termékek.

Száladagolók

Svájcirendszerű és rövid esztergákhoz

Vario rendszer kifejezetten ellenorsón keresztül történő félkész- vagy késztermék kiadagolására.

Munkadarab kiadagolás

Hosszterga szerszámgép kiegészítő

Robotcellák esztergálás területére.

Unirobot

Robotos adagolás esztergákhoz, opcionálisan uniprove mérőrendszerrel

Innovatív kiegészítők

Általunk forgalmazott kiegészítők

Standard és egyedi hajtottszerszámok, eszterga szerszámok, nagynyomású rendszerek és egyebek

Applitec szerszámok

Applitec

Kiváló minőségű szerszámok és kiegészítők

Az Applitec hosszú évtizedek óta látja el Parnereit eszterga- és marószerszámokkal. A svájcirendszerű esztergákhoz használt szerszámokban az egyik legnagyobb szerszámgyártó, de más területeken is egyre jobban elterjednek szerszámaik. Ismerje meg az Applitec-et kérjen teszt szerszámot tőlünk.

Madaula hajtottszerszámok.

Madaula

Hajtottszerszámok, nagyfrekvenciás hajtások és egyéb kiegészítők

A spanyol Madaula cég piacvezető az egyedi szerszámhajtás kiegészítők tervezésében és gyártásában. Standard portfólió termékei a rövid- és hosszeszterga hajtottszerszámok, portálmarókhoz, megmunkálóközpontokhoz fejlesztett szögfejek, nagyfrekvenciás orsók és egyéb ipari kiegszítők.

Knoll lubicool és egyén ipari kiegészítők

Knoll

Nagynyomású rendszerek, hűtőfolyadék szűrés és forgácskihordás

A német Knoll Machinenbau GMBH nagy tapasztalattal rendelkezik szerszámgépek kiegészítő berendezéseinek gyártásában. Emulzió és olaj tisztító berendezések, nagynyomású egységek, szállítórendszerek és alacsony karbantartási igényű forgácskihordó berendezések.

Hírek és érdekességek

Publikált cikkeink és híreink

Datron, gyártás

Mitől lesz költséghatékony a könnyűfém- és műanyag-megmunkálás?

A fémmegmunkálásban a költséghatékonyságot gyakran azonosítjuk a gép teljesítményéhez, produktivitásához, a munkadarab ciklusidejéhez köthető mérőszámokkal. Pedig a gyakorlatban az egyenlet lényegesen komplexebb, a költséghatékonyságot meghatározó tényezők nem kizárólag a termelékenységgel függenek össze.

Tovább
Datron, gyártás

Kis méret, hatalmas termelékenység – bemutatkozik a DATRON neo

A frankfurti székhelyű, CNC marógépek gyártásával foglalkozó Datron cég bemutatta legújabb berendezését, a Datron neo-t, amely könnyen hozzáférhető, belépő kategóriás megoldást kínál a nagysebességű megmunkálásban.

Tovább
Tornos, orvostechnika

Hosszesztergálás a műtéti orvostechnikában és a fogászatban

Az egészségügy iparági sajátossága, hogy a minőség, a biztonság és a gyártási folyamatok átláthatósága kritikus fontosságú. A svájci székhelyű TORNOS SA elkötelezett ezen értékek iránt és immáron több mint 30 éve, az egészségügyi eszközöket gyártó ügyfeleivel folyamatosan konzultálva fejleszti a portfólióját.

Tovább