+36 76 504 840

Egyedi és standard hajtottszerszámok.

Ha svájcirendszerű- vagy rövidesztergákhoz, megmunkálóközpontokhoz keresne speciális hajtottszerszámokat, szögfejeket és nagyfrekvenciás orsókat, akkor a spanyol Madaula akár standard vagy egyedi megoldással tudja segíteni munkafolyamatát.

Tovább
Új termékcsalád +
Bemutatkozás, cégtörténet

CÉGTÖRTÉNET

Ipari szerszámgép kiegészítők több mint 60 év tapasztalatával


A MADAULA spanyol székhelyű családi vállalkozás, mely hosszú évtizedek óta gyárt ipari szerszámgépekhez hajtás kiegészítőket. Kifejezetten az egyedi, speciális igényekre összpontosítanak, viszont emellett standard termékeik is elérhetőek a portfólióban. Bármilyen technológiai problémája lenne a MADAULA komoly tervezőmérnöki háttérrel gyors és kiváló megoldással tud szolgálni az Ön cége számára. Tekintse meg különböző termékcsoportjait a Madaulának.

Hivatalos weboldal:

www.madaula.com Madaula katalógus oldal
A nagy tapasztalattal rendelkező gépgyártó svájcirendszerű esztergák, többorsós automaták és megmunkálóközpontok gyártásval foglalkozik. A csúszófejes esztergák feltalálása óta a fejlesztetés élvonalában.
madaula

Termékek és katalógusok

Svájcirendszerű hosszesztergákhoz fejlesztett hajtottszerszám család. Star, Tornos, Citizen, Tsugami és tovább hosszeszterga automatákhoz fejlesztve.

Hajtottszerszámok

Svájcirendszerű esztergákhoz

Svájcirendszerű hosszesztergákhoz fejlesztett nagynyomású hajtottszerszám család. Star, Tornos, Citizen, Tsugami és tovább hosszeszterga automatákhoz fejlesztve.

Hajtottszerszámok

Nagynyomású egységek svájcirendszerű esztergákhoz

Szögfejek megmunkálóközpontokhoz, akár egyedi méretben és kialakítással

Szögfejek

Esztergákhoz, marógépekhez

A SwissDT a belépőszintű CT20 továbbfejlesztett gépváltozata, mely nagyobb termelékenységgel és fejlettebb mechanikával és szerszámkiegészítővel a haladószint képviselője.

Nagyméretű szögfejek

Portálmarók, egyebek

Komplex alkatrészek nagyteljesítményű megmunkálására fejlesztett Evodeco sorozat a nagymúltú Deco sorozat továbbfejlesztett gépcsaládja

Nagyfrekvenciás hajtások

Esztergákhoz, marógépekhez

Talán a piac legkomplexebb alkatrészekre fejlesztett svájcirendszerű eszergája.

Multifejek

Esztergákhoz, marógépekhez

Kisméretű óraipari, elektronikai és autóipari alkatrészek finommegmunkálását ígénylő alkatrészek nagy volumenben történő gyártására fejlesztett svájcirendszerű eszterga.

Fordulatszám gyorsítók

Esztergákhoz, marógépekhez

Innovatív kiegészítők

Általunk forgalmazott kiegészítők

Standard és egyedi hajtottszerszámok, eszterga szerszámok, nagynyomású rendszerek és egyebek

Applitec szerszámok

Applitec

Kiváló minőségű szerszámok és kiegészítők

Az Applitec hosszú évtizedek óta látja el Parnereit eszterga- és marószerszámokkal. A svájcirendszerű esztergákhoz használt szerszámokban az egyik legnagyobb szerszámgyártó, de más területeken is egyre jobban elterjednek szerszámaik. Ismerje meg az Applitec-et kérjen teszt szerszámot tőlünk.

Madaula hajtottszerszámok.

Madaula

Hajtottszerszámok, nagyfrekvenciás hajtások és egyéb kiegészítők

A spanyol Madaula cég piacvezető az egyedi szerszámhajtás kiegészítők tervezésében és gyártásában. Standard portfólió termékei a rövid- és hosszeszterga hajtottszerszámok, portálmarókhoz, megmunkálóközpontokhoz fejlesztett szögfejek, nagyfrekvenciás orsók és egyéb ipari kiegszítők.

Knoll lubicool és egyén ipari kiegészítők

Knoll

Nagynyomású rendszerek, hűtőfolyadék szűrés és forgácskihordás

A német Knoll Machinenbau GMBH nagy tapasztalattal rendelkezik szerszámgépek kiegészítő berendezéseinek gyártásában. Emulzió és olaj tisztító berendezések, nagynyomású egységek, szállítórendszerek és alacsony karbantartási igényű forgácskihordó berendezések.

Hírek és érdekességek

Publikált cikkeink és híreink

Datron, gyártás

Mitől lesz költséghatékony a könnyűfém- és műanyag-megmunkálás?

A fémmegmunkálásban a költséghatékonyságot gyakran azonosítjuk a gép teljesítményéhez, produktivitásához, a munkadarab ciklusidejéhez köthető mérőszámokkal. Pedig a gyakorlatban az egyenlet lényegesen komplexebb, a költséghatékonyságot meghatározó tényezők nem kizárólag a termelékenységgel függenek össze.

Tovább
Datron, gyártás

Kis méret, hatalmas termelékenység – bemutatkozik a DATRON neo

A frankfurti székhelyű, CNC marógépek gyártásával foglalkozó Datron cég bemutatta legújabb berendezését, a Datron neo-t, amely könnyen hozzáférhető, belépő kategóriás megoldást kínál a nagysebességű megmunkálásban.

Tovább
Tornos, orvostechnika

Hosszesztergálás a műtéti orvostechnikában és a fogászatban

Az egészségügy iparági sajátossága, hogy a minőség, a biztonság és a gyártási folyamatok átláthatósága kritikus fontosságú. A svájci székhelyű TORNOS SA elkötelezett ezen értékek iránt és immáron több mint 30 éve, az egészségügyi eszközöket gyártó ügyfeleivel folyamatosan konzultálva fejleszti a portfólióját.

Tovább
ű