+36 76 504 840

Kisnyomású gép- és alkatrész melegtisztító berendezések

A szabadalmaztatott ph-cleantec technológia, amely kb. 95 °C-os vízhőmérséklettel, valamint 3 és 7,5 bar között szabályozható nyomással tisztít, verhetetlen előnyöket kínál Önnek az ipari berendezések és alkatrészek tisztításában.

Tovább
Bemutatkozás, cégtörténet

CÉGTÖRTÉNET

Ipari alkatrészmosó berendezések gyártója


A Ph-cleantec Gmbh fellbachi székhelyén több mint 30 éve készülnek alacsonnyomású melegtisztító berendezések az ipar számos területére. Kifejezetten a durván szennyezett gépek és alkatrészek magas hőmérsékleten történő tisztítására szakosodott vállalkozás egyedi gépmegoldásokkal is képes Partnereinek igényeihez gépet ajánlani, akár teljes rozsdamentes kivitelben is. Kérem bármilyen tisztítással kapcsolatos problémája lenne keressen elérhetőségeink egyikén és akár az Ön telephelyén képesek vagyunk teszt tisztítást végezni, hogy megbizonyosodhasson a Ph-cleantec berendezések hatékonyságáról.

Hivatalos weboldal:

www.ph-cleantec.de
A Ph-cleantec Gmbh fellbachi székhelyén több mint 30 éve készülnek alacsonnyomású melegtisztító berendezések az ipar számos területére.
Ph-cleantec

Termékek és katalógusok

A Ph-cleantec 1000 srk melegtisztító berendezés alkatrész és gépmosáshoz. Mobil kivitel, akár külső rendszerről, akár belső tankból mosás.

1000 SRK

Kompakt, mobil melegtisztító berendezés belső tank nélküli kivitel, csak külső csatlakozással. Felszívás külső tankból vagy direkt vízcsatlakoztatással.

A Ph-cleantec ThermoDes melegtisztító berendezés alkatrész és gépmosáshoz. Baktériumokkal szennyezett helyek mosásáráa.

ThermoDes-5

Kompakt, mobil melegtisztító berendezés belső tank nélküli kivitel, csak külső csatlakozással. Felszívás külső tankból vagy szerszámgép hűtőfolyadék tartályából a baktériumokkal és gombákkal szennyezett felületek és csőrendszerek mosásához.

A Ph-cleantec 1000 sr melegtisztító berendezés alkatrész és gépmosáshoz.

1000 SC

Mobil, univerzális melegtisztító berendezés féktisztításra és jármű alváz tisztításra. Kiegészítők kifejezetten autószereléssel és autókozmetikával foglalkozó vállalkozások számára.

A Ph-cleantec 1000 sre melegtisztító berendezés alkatrész és gépmosáshoz.

1000 SR

Mobil kivitelű, melegtisztító berendezés kifejezetten alkatrész- és gépmosásra fejlesztve. Belső tankkal vagy külső felszívással egyaránt.

A Ph-cleantec 1000 sre melegtisztító berendezés alkatrész és gépmosáshoz.

1000 SRE

Mobil kivitelű, melegtisztító berendezés kifejezetten nagyméretű alkatrészek és gépek mosásra fejlesztve. Kombinálható külső mosókabinnal, akár rozsdamentes kivitelben is.

A Ph-cleantec 1000 SR DH/DP melegtisztító berendezés alkatrész és gépmosáshoz.

1000 OSE

Kifejezetten vágóolaj hűtéses szerszámgépek tisztítására fejlesztve, akár 12 bar nyomással és 20 fokos és 150 cSt viszkozitású olajig.

A Ph-cleantec 1000 SR DH/DP melegtisztító berendezés alkatrész és gépmosáshoz.

1000 ESE

Alacsony nyomású berendezés integrált belső tankkal. Azon alkatrészek mosásához melyek szennyeződése ellenáll a savas és ioncserélt vízes mosásnak. (V2A)

A Ph-cleantec 1000 SR DH/DP melegtisztító berendezés alkatrész és gépmosáshoz.

1500 SR-DP

Mobil kivitelű, melegtisztító berendezés kifejezett alkatrészek mosásra fejlesztve, 14 bar üzemi nyomásig és akár 95 fokos mosófolyadék hőmérséklettel.

A Ph-cleantec 1000 SR DH/DP melegtisztító berendezés alkatrész és gépmosáshoz.

1500 SRE-DP

Mobil kivitelű, melegtisztító berendezés kifejezetten nagyméretű alkatrészek és gépek mosásra fejlesztve. Megnövelt üzemi nyomás kapacitással. Kombinálható külső mosókabinnal, akár rozsdamentes kivitelben is.

A Ph-cleantec 1000 sre melegtisztító berendezés alkatrész és gépmosáshoz.

1000 SR TOWER

Mobil kivitelű, melegtisztító berendezés kifejezetten alkatrész- és gépmosásra fejlesztve. Belső tankkal vagy külső felszívással egyaránt. Zárt felépítménnyel a még tisztább mosás érdekében.

A Ph-cleantec 1000 SRK-AS-EA / 1000 SRK-AS/EA melegtisztító berendezés alkatrész és gépmosáshoz.

1000 KW-FP

Mosófolyadék visszatáplálás kifejezetten hasznos jármű motorterének és alvázának mosása során.

A Ph-cleantec 600 sr melegtisztító berendezés alkatrész és gépmosáshoz.

1000 SRS

Külső mosókabinok és foyladékkeringető rendszer, akár rozsdamentes kivitelben is 1000SRE és 1000 SRE-DP berendezésekhez különböző, akár egyedi méretekben is.

Innovatív kiegészítők

Általunk forgalmazott kiegészítők

Standard és egyedi hajtottszerszámok, eszterga szerszámok, nagynyomású rendszerek és egyebek

Applitec szerszámok

Applitec

Kiváló minőségű szerszámok és kiegészítők

Az Applitec hosszú évtizedek óta látja el Parnereit eszterga- és marószerszámokkal. A svájcirendszerű esztergákhoz használt szerszámokban az egyik legnagyobb szerszámgyártó, de más területeken is egyre jobban elterjednek szerszámaik. Ismerje meg az Applitec-et kérjen teszt szerszámot tőlünk.

Madaula hajtottszerszámok.

Madaula

Hajtottszerszámok, nagyfrekvenciás hajtások és egyéb kiegészítők

A spanyol Madaula cég piacvezető az egyedi szerszámhajtás kiegészítők tervezésében és gyártásában. Standard portfólió termékei a rövid- és hosszeszterga hajtottszerszámok, portálmarókhoz, megmunkálóközpontokhoz fejlesztett szögfejek, nagyfrekvenciás orsók és egyéb ipari kiegszítők.

Knoll lubicool és egyén ipari kiegészítők

Knoll

Nagynyomású rendszerek, hűtőfolyadék szűrés és forgácskihordás

A német Knoll Machinenbau GMBH nagy tapasztalattal rendelkezik szerszámgépek kiegészítő berendezéseinek gyártásában. Emulzió és olaj tisztító berendezések, nagynyomású egységek, szállítórendszerek és alacsony karbantartási igényű forgácskihordó berendezések.

Hírek és érdekességek

Publikált cikkeink és híreink

Datron, gyártás

Mitől lesz költséghatékony a könnyűfém- és műanyag-megmunkálás?

A fémmegmunkálásban a költséghatékonyságot gyakran azonosítjuk a gép teljesítményéhez, produktivitásához, a munkadarab ciklusidejéhez köthető mérőszámokkal. Pedig a gyakorlatban az egyenlet lényegesen komplexebb, a költséghatékonyságot meghatározó tényezők nem kizárólag a termelékenységgel függenek össze.

Tovább
Datron, gyártás

Kis méret, hatalmas termelékenység – bemutatkozik a DATRON neo

A frankfurti székhelyű, CNC marógépek gyártásával foglalkozó Datron cég bemutatta legújabb berendezését, a Datron neo-t, amely könnyen hozzáférhető, belépő kategóriás megoldást kínál a nagysebességű megmunkálásban.

Tovább
Tornos, orvostechnika

Hosszesztergálás a műtéti orvostechnikában és a fogászatban

Az egészségügy iparági sajátossága, hogy a minőség, a biztonság és a gyártási folyamatok átláthatósága kritikus fontosságú. A svájci székhelyű TORNOS SA elkötelezett ezen értékek iránt és immáron több mint 30 éve, az egészségügyi eszközöket gyártó ügyfeleivel folyamatosan konzultálva fejleszti a portfólióját.

Tovább
ű