+36 76 504 840

Minőségpolitika

Cégünk feladata, jó minőségű CNC forgácsolási technológiával előállított fémipari termékek gyártása, megrendelőink részére.

Meggyőződésünk, hogy az általunk végzett tevékenységek megfelelnek az iparágban megkövetelt legmagasabb követelményeknek is. Reményeink szerint tevékenységünk minősége, valamint az ehhez rendelt minőségcentrikus szemlélet a gazdasági életben is sikeressé teszik vállalatunkat.
Tudatában vagyunk annak, hogy a rendelkezésünkre álló gyártási kapacitás, fejlett technológia, megalapozott szaktudás és tapasztalat mellett, mindezek folyamatos fejlesztése, megújítása szükséges.

Ennek elősegítése érdekében:

Bevezettük és működtetjük az MSZ EN ISO 9001: 2015 szabvány szerint kiépített minőségirányítási rendszerünket Megfogalmaztuk minőséggel kapcsolatos célkitűzéseinket, amelyek a vevők teljes megelégedettségét, valamint a piaci követelmények maximális teljesítését célozzák. Gondoskodtunk továbbá azon szervezeti és szabályozási struktúra kialakításáról, melyek lehetővé teszik céljaink folyamatos aktualizálását.

Kinyilvánítjuk elkötelezettségünket a Társaság tevékenységére vonatkozó jogszabályi és egyéb követelmények teljesítésére, a kiépített minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztésére, valamint az ezekhez szükséges erőforrások és a megfelelő munkakörnyezet biztosítására.

A fentiek eléréséhez hosszútávú, kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazon beszállítónkkal, akik képesek és hajlandók minőségcéljainkkal azonosulni.

A minőségpolitikában megfogalmazott célok elérésében a Társaság minden dolgozója köteles aktívan részt venni, ezért kiemelten fontos feladat a munkavállalók minőségcentrikus szemléletének kialakítása és annak állandó javítása.


Kecskemét, 2020. június 1.

Szécsényi Ferenc
Ügyvezető

Letöltések:
MSZ EN ISO 9001: 2015 (Magyar)
MSZ EN ISO 9001: 2015 (English version)
MSZ EN ISO 9001: 2015 (German version)