+36 76 504 840

Forgácsoló szerszámgépek és kiegészítők javítása, karbantartása

Alkatrészellátás, helyszíni gépjavítás, időszakos karbantartás, felújítás.

Az általunk képviselt ipari berendezés- és kiegészítő gyártók termékeinek teljes körű „after sales” szolgáltatását vállaljuk jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szervizmérnök és szerviztechnikus csapatunkkal.

Árajánlatkérés
Szolgáltatások

Szervíz

A Prémium Szerszámgépszerviz Kft. 2010 óta foglalkozik szerszámgépek szervizelésével és javításával.


Legyen szó hirtelen meghibásodásról, vagy tervezett megelőző karbantartásról, felkészült szerviz csapatunkra bármikor számíthat. A javításokhoz szükséges alkatrészeket rövid határidővel, korrekt áron kínáljuk partnereinknek. Sok esetben a kiszerelt, hibás alkatrészeket beszámítjuk az új alkatrész árába, tovább csökkentve ezzel a javítás költségeit. Tervezett karbantartási munkáink elvégzéséhez karbantartási szerződést kínálunk, hogy munka megfelelően ütemezett és kedvezőbb árú legyen. Használja ki az Ön cége is a prioritás lehetőségét egy meghibásodás esetén, mert tudjuk, hogy az álló gép a legdrágább gép.

Cégünk vállalja régi, nagymértékben elhasznált vagy használaton kívül helyezett forgácsoló gépeinek vagy azok részegységeinek, illetve kiegészítőinek részleges vagy teljes felújítását. Ehhez a berendezést saját üzemünkbe szállítjuk és megfelelő körülmények között szakembereink elvégzik a szükséges munkálatokat. A felújítások alkalmával a menthető alkatrészeket felújítjuk, a többi alkatrészt az eredeti gyártói alkatrésszel pótoljuk. Alkalmanként saját gyártású alkatrészeket is beépítünk a felújítás költségeinek csökkentése érdekében, ehhez fejlett gépparkkal rendelkező gyártó üzemünkre támaszkodunk. A felújítás mellett lehetőség van további opciók, kiegészítők utó-beépítésére is, erről kérdezze szerviz vezetőnket: szerviz@premiumszerviz.hu

A következő berendezések felújítását vállaljuk: Datron marógépek, Tornos hosszeszterga berendezések, FMB száladagolók, KNOLL szűrőberendezések, forgácskihordók, szivattyúk (Knoll, KSB, Grundfos..stb.)

Keressen minket bizalommal.

Szervízszolgáltatások a Prémium Szerszámgépszerviz Kft.-nél
Hírek és érdekességek

Publikált cikkeink és híreink

Datron, gyártás

Mitől lesz költséghatékony a könnyűfém- és műanyag-megmunkálás?

A fémmegmunkálásban a költséghatékonyságot gyakran azonosítjuk a gép teljesítményéhez, produktivitásához, a munkadarab ciklusidejéhez köthető mérőszámokkal. Pedig a gyakorlatban az egyenlet lényegesen komplexebb, a költséghatékonyságot meghatározó tényezők nem kizárólag a termelékenységgel függenek össze.

Tovább
Datron, gyártás

Kis méret, hatalmas termelékenység – bemutatkozik a DATRON neo

A frankfurti székhelyű, CNC marógépek gyártásával foglalkozó Datron cég bemutatta legújabb berendezését, a Datron neo-t, amely könnyen hozzáférhető, belépő kategóriás megoldást kínál a nagysebességű megmunkálásban.

Tovább
Tornos, orvostechnika

Hosszesztergálás a műtéti orvostechnikában és a fogászatban

Az egészségügy iparági sajátossága, hogy a minőség, a biztonság és a gyártási folyamatok átláthatósága kritikus fontosságú. A svájci székhelyű TORNOS SA elkötelezett ezen értékek iránt és immáron több mint 30 éve, az egészségügyi eszközöket gyártó ügyfeleivel folyamatosan konzultálva fejleszti a portfólióját.

Tovább