+36 76 504 840

Több mint 100 év tapasztalat a svájcirendszerű esztergák területén

Tömeggyártásra fejlesztett svájcirendszerű esztergák, többorsós automaták és kifejezetten nagy pontosságú megmunkálóközpontok.

Géptípusok
Bemutatkozás, cégtörténet

CÉGTÖRTÉNET

Legnagyobb tapasztalattal rendelkező vállalkozás a svájcirendszerű esztergák területén


A TORNOS, mint nagy presztízzsel rendelkező svájci szerszámgépgyártó hivatalos magyarországi képviseletét 2011 óta látjuk el. Tevékenységünk magában foglalja az értékesítést, a kapcsolódó szervizszolgáltatásokat és az alkatrész-kereskedelmet is. A TORNOS hosszesztergák javítása terén szerzett sokéves tapasztalatunknak és a gyártó által szervezett speciális továbbképzéseknek köszönhetően a legmagasabb színvonalú szakmai szolgáltatásokat nyújtjuk. Vállaljuk opciós kiegészítők beépítését, szoftverkiterjesztések aktiválását, illetve a gépek részleges vagy teljes felújítását is. Amennyiben ügyfeleink fel kívánják mérni TORNOS gépeik műszaki állapotát, akkor szerviztechnikusaink egy részletes vizsgálat keretében – geometriai és funkcionális mérésekkel – felmérik a gépek mechanikai és elektromos rendszereinek állapotát, és írásos jelentést készítünk a szükséges javítások és alkatrészek listájával együtt. A megrendelő igénye szerint részleges vagy teljes felújítást végzünk.

Hivatalos weboldal:


www.tornos.com
A nagy tapasztalattal rendelkező gépgyártó svájcirendszerű esztergák, többorsós automaták és megmunkálóközpontok gyártásval foglalkozik. A csúszófejes esztergák feltalálása óta a fejlesztetés élvonalában.
Szerszámgépek

Tornos szerszámgépgép típusok

Svájcirendszerű esztergák, többorsós automaták és megmunkálóközpontok

Svájci rendszerű hosszeszterga automaták a Tornos portfóliójából. Több mint 100 év tapasztalatával.

Svájcirendszerű esztergák

Tornos piacvezető a többorsós automata szerszámgépek piacán. A legtermelékenyebb szerszámgépek a portfólióban.

Többorsós automaták

Tornos megmunkálóközpontok rúdanyagból és hagyományos alapanyagok megmunkálására akár 7 tengelyes kivitelben is.

Megmunkáló központok

Innovatív kiegészítők

Általunk forgalmazott kiegészítők

Standard és egyedi hajtottszerszámok, eszterga szerszámok, nagynyomású rendszerek és egyebek

Applitec

Kiváló minőségű szerszámok és kiegészítők

Az Applitec hosszú évtizedek óta látja el Parnereit eszterga- és marószerszámokkal. A svájcirendszerű esztergákhoz használt szerszámokban az egyik legnagyobb szerszámgyártó, de más területeken is egyre jobban elterjednek szerszámaik. Ismerje meg az Applitec-et kérjen teszt szerszámot tőlünk.

Madaula

Hajtottszerszámok, nagyfrekvenciás hajtások és egyéb kiegészítők

A spanyol Madaula cég piacvezető az egyedi szerszámhajtás kiegészítők tervezésében és gyártásában. Standard portfólió termékei a rövid- és hosszeszterga hajtottszerszámok, portálmarókhoz, megmunkálóközpontokhoz fejlesztett szögfejek, nagyfrekvenciás orsók és egyéb ipari kiegszítők.

Knoll

Nagynyomású rendszerek, hűtőfolyadék szűrés és forgácskihordás

A német Knoll Machinenbau GMBH nagy tapasztalattal rendelkezik szerszámgépek kiegészítő berendezéseinek gyártásában. Emulzió és olaj tisztító berendezések, nagynyomású egységek, szállítórendszerek és alacsony karbantartási igényű forgácskihordó berendezések.

Hírek és érdekességek

Publikált cikkeink és híreink

Datron, gyártás

Mitől lesz költséghatékony a könnyűfém- és műanyag-megmunkálás?

A fémmegmunkálásban a költséghatékonyságot gyakran azonosítjuk a gép teljesítményéhez, produktivitásához, a munkadarab ciklusidejéhez köthető mérőszámokkal. Pedig a gyakorlatban az egyenlet lényegesen komplexebb, a költséghatékonyságot meghatározó tényezők nem kizárólag a termelékenységgel függenek össze.

Tovább
Datron, gyártás

Kis méret, hatalmas termelékenység – bemutatkozik a DATRON neo

A frankfurti székhelyű, CNC marógépek gyártásával foglalkozó Datron cég bemutatta legújabb berendezését, a Datron neo-t, amely könnyen hozzáférhető, belépő kategóriás megoldást kínál a nagysebességű megmunkálásban.

Tovább
Tornos, orvostechnika

Hosszesztergálás a műtéti orvostechnikában és a fogászatban

Az egészségügy iparági sajátossága, hogy a minőség, a biztonság és a gyártási folyamatok átláthatósága kritikus fontosságú. A svájci székhelyű TORNOS SA elkötelezett ezen értékek iránt és immáron több mint 30 éve, az egészségügyi eszközöket gyártó ügyfeleivel folyamatosan konzultálva fejleszti a portfólióját.

Tovább